Belföldi és Nemzetközi Költöztetés Bútorszállítás


Képek / Videók
Megosztás
Leírás
A belföldi és nemzetközi költöztetésben gyakorlottak vagyunk, rendszeresen költöztetünk, szállítunk bútorokat külföldre, illetve külföldről Magyarországra.
A nagyobb távolságba történő költöztetésnél körültekintőbben és figyelmesebben kell előkészíteni a bútorokat, műszaki berendezéseket, lakásfelszerelési tárgyakat a szállításra.
Az úthibáktól, a folyamatos rázkódástól, a nemmegfelelően rögzített bútorok sérülhetnek.
Ezért kollégáink szakszerűen és precízen mindent előkészítenek, kiszedik a mozgó polcokat, a tükrös ajtókkal rendelkező szekrényeket kartonlappal és stretch fóliával védik, a hűtők elejét paplannal védik és azt stretch fóliával rögzítik hozzá, stb.
Az antik tárgyakra, festmények védelmére nagy hangsúlyt helyezünk, plédekbe és stretch fóliába csomagolva erős költöztettető dobozokba szállítjuk.
Belföldi és nemzetközi költöztetésnél minden bútort kivétel nélkül stretch fóliával védünk, a csomagoló anyagot cégünk biztosítja. 
Tapasztalt és megbízható szállítómunkásokkal rendelkezünk, akik megbízhatóak, ápoltak és kulturáltak.
Ha a megrendelőink igénylik, akkor még a szállítást megelőzően szakszerűen becsomagolunk, összekészítünk mindent.
A csomagoló anyagot, a költöztető dobozokat, a stretch fóliát cégünk biztosítja.

Költöztetést rövid határidővel, a hét bármely napján rugalmasan tudunk megoldani.

A Magyarországon belüli vagy a külföldre történő szállításnál leendő ügyfeleinknek fix árajánlatot adunk, amitől a munka elvégzése után sem térünk el.
Nemzetközi költözésnél mivel teljes körű szolgáltatást biztosítunk, így az autópálya díjakat, kompdíjat, kapudíjakat mindent elintézünk.
Ponyvás és dobozos 3,5 tonnás és 7,5 tonnás teherautókkal rendelkezünk, ezeket a teherautóknak bármikor biztosítani tudjuk.
Ha nagyobb lakást kell költöztetni külföldre, akkor a  7,5 tonnás teherautók helyet általában 2 db 3,5 tonnást igényelnek ügyfeleink.
Ennek az oka, hogy nincs a vezetési idő limitálva, és a 3,5 tonna feletti tehergépjárművekre plusz útdíjat kell fizetni, és a 2 db 3,5 tonnás teherautó közel 10 m3 - rel több árút tud szállítani.
Igény esetén tudunk biztosítani 12 tonnás teherautót, de azt időben kell lefoglalni a folyamatos munkája miatt.
Vállalunk még motorszállítást, gyűjtőfuvarozást, raklapos áruszállítást, és az adott országon belüli költöztetésre, bútorszállításra.
Többször előfordult hogy Ausztrián vagy Németországon belül kellett költöztetni. 
A teherautók minden tekintetben megfelelnek az Uniós műszaki követelményeknek, és rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel. 
A szállítójárművek éves Osztrák és Magyar autópálya díjbefizetéssel rendelkeznek. 
Budapestről történő költözésnél szívesen kimegyünk előzetes munkafelmérésre, ott elmondhatja az elképzeléseit - elvárásait, és kollégánktól tanácsot is kérhet.
Ha a hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, kérem látogassa meg a honlapunkat, az részletesebb és jobban tájékozódhat.
Hajdú Tibor fuvarszervező
Telefon     : 0620-560-1403
E-mail      :  budapestikoltozteto@gmail.com
Kapcsolat a hirdetővel
 • Hajdú Tibor


Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

1102 - Liget tér

Hasonló hirdetések
 • Budapesti székhelyű költöztető vállalkozás rugalmasan és garanciával tud vállalni, költöztetés, bútorszállítást, irodaköltöztetést, belföldi költöztetést, nemzetközi költöztetést, csomagolást, bútorszerelést, zongoraszállítást, pianínó szállítást, pá...
  • Költöztetés, Tárolás - Budapest X. kerület
  3 napja, 12 órája
 • A vállalkozásunk már 10 éve kimondottan belföldi és nemzetközi költöztetéssel, bútorszállítással foglalkozik. Jól felszerelt, tiszta és karbantartott teherautókat tudunk biztosítani megrendelőinknek. Gyorsan és rugalmasan tudjuk megoldani költöztetés...
  • Költöztetés, Tárolás - Budapest X. kerület
  1 hete, 2 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Hajdú Tibor


Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

1102 - Liget tér